top of page

OVER MIJN AANPAK

Voeding is mijn passie

Ik ben sinds 2021 gecertificeerd BGN gewichtsconsulent en heb mijn klanten in diverse uithoeken van Nederland geholpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Ik ben gespecialiseerd in het maken van gepersonaliseerde voedingsplannen en bied digitale tools om u te begeleiden, te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van uw gewenste doelen.

Mijn passie voor voeding en alles wat daarbij komt kijken gaat al bijna 20 jaar terug. Deze kennis en ervaring deel ik graag zodat ik anderen kan helpen meer inzicht te verkrijgen over de basis van gezonde en ook betaalbare voeding. Er is immers zoveel informatie te vinden, dit probeer ik terug te brengen tot totale eenvoud. Juist door het zo eenvoudig mogelijk maken is de kans groter dat er een nieuw patroon ontstaat dat blijvende resultaten geeft.

Hiernaast heb ik een voorliefde voor Griekenland en heb ik er al meer dan 2,5 jaar gewoond, gewerkt en gestudeerd. Het mediterraanse eten is het meest gezonde dieet dat er bestaat. Graag onderscheid ik mij door meer mediterraanse invloeden te verwerken in mijn aanpak.

Healthy Bowl
bottom of page